Klubmodul henter siden
Sommer stævne
Tilmeldingsfrist er overskredet
_mstmutation="1" _msttexthash="1338385256" _msthash="859">Indbydelse til 2 Agility dags stævne i DcH Sydthy
_mstmutation="1" _istranslated="1" />D. 3. og 4. Juni 2023, information kl. 8 begge dage.
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Adressen: Ashøjgade 35, 7760 Hurup.
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Orientering vil være kl. 8 begge dage og første banegennemgang lige efter.
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Dommer:
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Jørn Elsberg &ampThomas Ammitzbøll.
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Rækkefølge: Lørdag : sp1-sp2-sp3-spåben-agåben-ag3-ag2-ag1 Søndag:
_mstmutation="1" _istranslated="1" />ag3-ag2-ag1-agåben- spåben-sp3-sp2-sp1
_mstmutation="1" _istranslated="1" />
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Senior klasser tilbydes begge dage og afvikles i forbindelse med kl. 2 og åbne klasser.
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Pris pr. Dag:
_mstmutation="1" _istranslated="1" />1.løb 90kr2.løb 55kr.3.løb 25 kr.4.løb 25kr. i alt pr. dag 195, begge dage koster derned 390kr. Senior 30 kr. pr. løb.
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Katalog:
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Sendes ca. en uge inden stævnet.
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Præmier politik:
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Der skal være mindst 3 hunde i en klasse for at udløse en præmie. Derefter gælder følgende:
_mstmutation="1" _istranslated="1" />4-7 hunde 2 præmier
_mstmutation="1" _istranslated="1" />8 + hunde 3 præmier.
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Der vil være en sponsor præmie til klasser med mindre end 3 hunde.
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Forhindringer og Banen:
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Der løbes i år på HP letvægtsforhindringer med gummigranulat belægning. Banen er græsbane og det vil være muligt, at sætte telte op på en kortside og en langside. Banen er ca. 40x25 m.Overnatning:
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Der tilbydes i år overnatning på pladsen.
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Pris 200 for en plads, hvis man ønsker strøm koster det 100 ekstra.
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Samlet pris for weekenden med strøm 300 kr. Man kan ankomme fredag d. 2 Juni fra kl. 15.
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Forplejning:
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Det vil være muligt at købe forplejning i løbet af dagen til billige priser.
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Morgenmad, frokost og kaffe kan købes i løbet af dagen på pladsen.
_mstmutation="1" _istranslated="1" />Vi arbejder med muligheden for evt. at lave noget fællesspisning lørdag aften, yderligere informationer vil komme omkring dette senere.